Fris in communicatie & detekstschrijver.nl co-creëren

Ongeveer een maand geleden fietste ik (Barbara Philipsen, detekstschrijver.nl) met Gitta Bartling (Fris in communicatie) terug naar huis van een Bites&Business-diner. Gitta had een prijs uitgeloofd voor de deelneemster met de meeste antwoorden in haar envelop. De prijs was 1,5 uur sparren over het gebruik van social media. We hadden het er zo over en ik realiseerde mij dat zij inhoudelijk veel kennis heeft over het strategisch inzetten van online media. En omdat het tijd werd dat ik van mijn podiumangst af kom, werd het idee geboren om samen een workshop over het gebruik van social media te geven.

Voordat je zover bent gaat er wat tijd overheen, we moeten ook allebei onze eigen klussen doen natuurlijk. Wel kregen we al van verschillende mensen de reactie dat ze het een erg goed idee vonden, vooral omdat WIJ het doen (complimentje! bedankt 🙂 en of we hen dan op de hoogte wilden houden.

De ene na de andere workshop over Twitter of LinkedIn schiet nu de grond uit, dus moesten we ook goed nadenken waarin dan precies onze meerwaarde ligt.

Daar zijn we uit: Gitta heeft verstand van marketingcommunicatie, ik heb verstand van schrijven en uitleggen, we vinden het allebei leuk om anderen met praktische vragen te helpen en we zijn beiden doorgewinterde social mediagebruikers.
 Voila!

Advertenties

2 Reacties op “Fris in communicatie & detekstschrijver.nl co-creëren

  1. wat een mooie ‘Bites&Business’-case!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s